Angst

Angst

 

Angst kan opleves som alt lige fra nagende uro og bekymring dagen igennem til pludselige og umiddelbart uforståelige panikanfald, hvor man let kommer til at tro, at der fysisk er noget alvorligt galt. Angst kan opstå i alle situationer, og har du først oplevet voldsom angst, og det kropslige ubehag, som er forbundet hermed, vil du forståeligt nok strække dig langt for ikke at komme i samme situation igen. Du begynder måske at undgå visse situationer. 


Helt almindelige handlinger som at køre i bus, at gå i supermarkedet, i biografen ja, bare det at være sammen med andre mennesker kan virke angstfremkaldende. Dette kan føre til social isolation - et mønster der i sig selv yderligere forværrer livskvaliteten. 


Alle kan opleve bekymring eller let angst i situationer, hvor man føler sig særligt presset. Når angsten begrænser dig i hverdagen, er det vigtigt at gøre noget ved det, og det være nødvendigt at opsøge professionel hjælp. Vi vil  i forløbet have fokus på, hvordan angsten kommer til udtryk hos dig, således at der kan lægges planer, som passer specifikt til dig. Vi vil desuden være opmærksomme på at bryde de vedligeholdende mønstre, der ofte ses ved angst.

angst, psykolog angst, psykolog angst, angst, angst